AKO Informations Center

AKO-kwaliteit

Röntgeninstallatie voor structuurcontrole
Röntgeninstallatie voor structuurcontrole
Controle goederenontvangst
Controle goederenontvangst
Pneumatiek teststation
Pneumatiek teststation

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH heeft als doelstelling om de eisen van klanten als belangrijkste uitdaging te zien.

De tevredenheid van onze klanten is ons succes

Dankzij innovatieve productontwikkelingen, een permanent hoge kwaliteit, een uitstekende prijs-/prestatieverhouding van de producten en uitermate competente medewerkers, kunnen wij jaar in jaar uit, tot volle tevredenheid van onze klanten, aan deze eisen voldoen.

Alle ondernemingsprocessen worden jaarlijks door een bovengemiddelde inzet van onze medewerkers en door middel van bedrijfsinterne audits geoptimaliseerd en daarmee efficiënt vorm gegeven.

De succesvolle evolutie van de ondernemingsprocessen ten aanzien van het kwaliteitsmanagement wordt sinds het jaar 2000 door middel van de certificering overeenkomstig ISO 9001:2015 regelmatig gecontroleerd en bevestigd.

De producten worden conform de richtlijn drukapparatuur DGRL 2014/68/EU ontwikkeld en geproduceerd. De succesvolle omzetting van de DGRL 2014/68/EU wordt bekrachtigd door middel van de CE-verklaring van overeenstemming.

Op verzoek van de klant kunnen keuringen van de bestendigheid van de drukdragende behuizing P10, de afdichting van de drukdragende behuizing P11 en keuring van de zittingafdichting P12 overeenkomstig EN 12266-1 worden uitgevoerd.

Wereldwijde marktleider

39jaar familiebedrijf

600nieuwe klanten per jaar

20.000klanten werelswijd

Unieke leveringsbelofte

< 0,2 %reclamaties

> 99 %klanttevredenheid

30dealers wereldwijd

Het grootste productassortiment

10.000slangafsluitervarianten

2.500varianten door het magazijn leverbaar

100.000verkochte eenheden per jaar

Uitgebreide services

80CAD-formaten

32Montage- & animatievideo´s

16talige documentatie