AKO Informations Center

Onderzoek & ontwikkeling

Interne 3D-constructie
Interne 3D-constructie
Druksimulatiesoftware
Druksimulatiesoftware
Keuringen van afsluiters
Keuringen van afsluiters

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH ontwikkelt en construeert haar armaturen met behulp van de allernieuwste CAD-, analyse- en simulatiesoftware, waarbij rekening wordt gehouden met alle geldende normen en richtlijnen, zoals bijv. de richtlijn drukapparatuur DGRL 97/23EG.

Bovendien moet ieder nieuw ontwikkeld armatuur op het fabriekseigen teststation worden onderworpen aan een intensieve keurings- en testfase, tot het armatuur voor productie wordt vrijgegeven.

Het rendabel ontwikkelen en construeren heeft voor AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH de allerhoogste prioriteit, wanneer het gaat om besparingen op grondstoffen en energieverbruik. Vanuit morele en ethische verplichtingen ten aanzien van komende generaties en alle klanten, behoort de verplichting van een milieuvriendelijke productie van de armaturen, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op kwaliteit en veiligheid van onze producten en waarbij rekening wordt gehouden met de absolute gebruiksvriendelijkheid, tot allerbelangrijkste stelregel van AKO Armaturen & Separations GmbH.

De afdeling ontwikkeling en constructie is gaarne bereid om individuele wensen van klanten met hart en ziel te honoreren. Zelfs toepassingsgerelateerde modificaties van standaardproducten behoren tot het dagelijkse programma van het ontwikkelingsteam.

Bovendien bieden wij maatoplossingen voor individuele pneumatische besturingen van de armaturen voor diverse toepassingen.

Aarzel niet om met betrekking tot deze uitdaging contact met ons op te nemen, aangezien uitsluitend nieuwe projecten ons de mogelijkheid geven om nieuwe ervaringen op te doen en dienovereenkomstig onze tot dusver opgedane ervaringen te toetsen.